YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTI
Karasu Kurudere Mahallesi’nden Orman Muhafaza Memuru Resul Ege’nin kızı Esra Durak ile Gökhan Durak’ın 45 günlük minik bebekleri hareket etmeyince doktorlar SMA 1 Ölümcül Kas Hastalığı teşhisi koymuştu.
Bir anda yıkılan aile yurt dışında gerçekleştirilen tedaviyi yaptırmak için Sakarya Valiliği’nden aldığı izin ile yardım kampanyası başlatmıştı.
ENES'TEN ACI HABER
Karasulu Durak ailesinin SMA hastalığı ile mücadele eden bebekleri Enes Durak'tan acı haber geldi. Minik Enes, SMA hastalığı ile mücadelesinde yaşam savaşını kaybetti.
SAATLER ÖNCE "MUTLU HABER" DİYE PAYLAŞILMIŞTI
Minik Enes için yardım toplamak için açılan sosyal medya hesabında saatler önce "Bu video yüksek mutluluk ve emek içeriyor" başlığı ile yapılan paylaşım ise yürekleri burktu.
Enes adına açılan hesapta, "Kampanyamız sizlerin destekleri ile yüzde 18 oldu! Kalan güneş sayımız 82. Bu zorlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan ve bırakmayacak olan kahramanlarımıza çok teşekkür ederiz. Yolumuz uzun umudumuz tam, Enes'in zamanı çok az… Henüz yolun başındayız, bu yüzden kampanyamızın tamamlanması için desteklerinizi bizden esirgemeyin. Enes sizlerin göndereceği az miktar bağışlarla tedavisine kavuşabilir" ifadelerini yer aldığı paylaşım saatler önce yapıldı.