Geçtiğimiz ay AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün daveti üzerine Ankara’da bir araya gelen Sakarya kurucu başkanları, aldıkları karar gereği her ay bir ilçede istişare toplantısı yapıyor.

İlk toplantılarını geçtiğimiz ay Karasu ilçesinde gerçekleştiren kurucu başkanlar, Şubat ayının toplantısını ise, kurucu ilçe başkanı Selami Öztürk’ün ev sahipliğinde Sapanca ilçesinde yaptı.

Toplantı, Portakal Çiçeği Sanat Kolonisinin bulunduğu Doğapark’ta gerçekleştirildi. Toplantıya, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti’nin kurucu ilçe başkanları Arifiye’den Nurettin Albayrak, Karapürçek’ten Ali Bilici, Karasu’dan Yakup Gençbay, Söğütlü’den Necmettin Alper ile diğer ilçelerin kurucu başkanları katılırken Sapanca Belediye meclis üyesi Zeki Kovar ve Sapanca Belediyesi eski meclis üyesi Selami Akyol ile birlikte Sakarya’dan ve Sapanca’dan çok sayıda partili katıldı.

Yemeğin ardından başkanlar, çay eşliğinde AK Parti’nin çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.