Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas da Sakarya Üniversitesi olarak uluslararası işbirliklerine büyük önem verdiklerini dile getirerek, Sains islam Üniversitesi’ni ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Elmas, Sakarya Üniversitesi’ndeki kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında konuk heyete bilgi verdi. Konuk rektör Musa Ahmad üniversitelerinde akreditasyon süreçlerine önem verdiklerini ve Sakarya Üniversitesi’nde aldıkları bilgilerin kendileri için yararlı olacağını söyledi.

Sakarya Üniversitesi Mevlana Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve Öğrenci İşleri Dekanı Doç. Dr. Ahmet Özmen’in de hazır bulunduğu görüşmenin sonunda iki üniversite arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı ve her iki rektör karşılıklı hediye takdiminde bulundu.
Daha sonra, Sains islam Üniversitesi heyetine Sakarya Üniversitesi Mevlana Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve Öğrenci İşleri Dekanı Doç. Dr. Ahmet Özmen tarafından Sakarya Üniversitesi ve SABİS (Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi) hakkında brifing verildi.
Konuk heyet SAÜ Dış İlişkiler Ofisini de ziyaret ederek Şube Müdürü Neriman Kanbur’dan bilgi aldı.

Next