Hendek İlçe Müftülüğü YKS'ye giren öğrenciler için örnek bir hizmete imza attı. İlçe genelinde 13 sınav merkezinde YKS sınavına giren öğrenciler için stant açan görevliler, sınav süresince öğrencilerin emanetlerini ücretsiz kabul etti. Ayrıca stantta öğrenci ve velilerine de çeşitli ikramlarda bulunuldu. Çocuklarını sınava getiren veliler, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
Çocuklarını sınava getiren veliler yapılan uygulama hakkında, “Çok kıymetli ve değerli bir hizmet olmuş. Çok teşekkür ediyoruz" dediler.
Stant başında öğrencilerin ücretsiz şekilde emanetlerini alan görevliler ise, “İlçemizde gerçekleştirilecek olan YKS sınavında öğrencilerimize destek olmak amacı ile emanetlerini ücretsiz teslim alıyoruz. Ve onlara kek, su ikramında bulunduk. Onların yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık” açıklamasında bulundu.