VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol yenileme ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Ekrem Yüce’nin ‘Asfaltın ulaşmadığı nokta kalmayacak’ sloganıyla mesai 7 gün 24 saat sürüyor. Özellikle son dönemde kırsal bölgelerde yürütülen çalışmalar sayesinde birçok ilçenin en önemli grup yolları altyapısıyla, üst yapısıyla ve asfaltıyla baştan sona yenilenerek vatandaşların hizmetine kazandırıldı.

5-73

ADAPAZARI VE SERDİVAN İÇİN ÖNEMLİ

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ekipleri, çalışmaların odağını son günlerde merkezi noktalara da çevirdi. Erenler, Adapazarı, Serdivan ilçelerinde her gün binlerce sürücünün kullandığı caddeler yeni yüzlerine kavuşuyor.

4-98

ÖNEMLİ BAĞLANTI YOLLARI

Bunlardan sonuncusu ise Adapazarı ve Serdivan ilçeleri arasında en önemli bağlantı yollarından bir tanesi olan Kirişhane Caddesi oldu. Bahçelievler, Altınova, Lojmanlar ve Mihtatpaşa hattında trafiği büyük ölçüde rahatlatan cadde yenilendi. Ekipler, bu hafta sonu tam kadroyla 1250 metre uzunluğundaki cadde mesai harcadı.  Hafta sonu boyunca trafiğe kapatılan caddenin yenilenmesi için 1800 ton asfalt kullanıldı.

3-137

ASFALT MESAİSİNDE ARA YOK

Bugün itibariyle tamamlanan asfalt çalışmaları sayesinde şehrin merkez ulaşım güzergâhları yenilenen bir caddeyle trafik açısından rahatlamış oldu. Çalışmaların şehrin ana damarı niteliğinde olan merkezi caddelerde devam edeceği belirtildi.

1-200

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Başkanımız Ekrem Yüce’nin ‘ulaşmadığımız nokta kalmayacak’ sloganıyla talimatını verdiği yol yenileme ve asfalt çalışmalarımızda çok önemli bir güzergâhı daha tamamladık. Nüfusun çok yoğun olduğu Serdivan Bahçelievler bölgemizin ana ulaşım hattı Kirişhane yeni yüzüyle hizmete açıldı, bölgemize hayırlı uğurlu olsun” denildi.