ZİRAAT ODALARI VALİLİKTE BULUŞTU
Sakarya Valisi Rahmi Doğan, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar ile ilçe ziraat odası başkanlarını Valilikte kabul etti. Gerçekleşen ziyarette, kentte yürütülen tarımsal üretim faaliyetleri, çiftçilerin talepleri ve devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
TARIMSAL ÜRETİM MASAYA YATIRILDI
Görüşmede Sakarya’da tarım sektörünün mevcut durumu ele alınırken, üreticilerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri de gündeme geldi. Ziraat odası başkanları, sahadaki çalışmalar ve çiftçilerin beklentileri hakkında Vali Doğan’a bilgi verdi.
VALİ DOĞAN’DAN ÇİFTÇİLERE KUTLAMA
Kabulde konuşan Vali Rahmi Doğan, toprağı emekle işleyen çiftçilerin ülke ekonomisine ve üretime büyük katkı sağladığını vurguladı. Doğan, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutlayarak tüm üreticilere bereketli ve verimli bir sezon temennisinde bulundu.
“ÜRETİMİN TEMELİ ÇİFTÇİLERİMİZDİR”
Vali Doğan, çiftçilerin üretimdeki rolünün kritik öneme sahip olduğunu belirterek, tarımsal faaliyetlerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Sakarya’da üretimin güçlendirilmesi için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.
Next




