AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, ilçede belediye tarafından yürütülen imar çalışmaları kapsamında yapılan 18 uygulamasıyla ilgili askıdaki listelerin, vatandaşlar arasında huzursuzluğa ve bilgi kirliliğine neden olduğunu kaydetti.

Bu nedenle AK Parti İlçe Teşkilatı olarak vatandaşların sorunlarını, belediye başkanının da hazır bulunduğu meclis toplantısında tartıştıklarını ve kimsenin mağdur edilmeyeceği bir 18 uygulamasına karar verdiklerini söyledi.

Serhoş, “Halen askıda olan 1- 2- 3  (35-36- 39.) bölgede bin 600 hektar arazide Ferizli Belediyesi İmar İşleri servisi personeli, vatandaşlarımızı bilgilendiriyor. Üç bölgede yapılan çalışmalar sonuçlanmadan 4 ve 5. bölge askıya çıkartılmayacaktır. Bu konuda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İmar Daire Başkanımız ile birlikte yaptığımız görüşmeler sonucunda 4 ve 5. bölgelerdeki arazilerde 18 uygulaması ile ilgili çalışmalar durdurulmuştur. Önümüzdeki günlerde de konuyla ilgili olarak vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla bir toplantı yapacağız” dedi.