Akyazı Kenan Sofuoğlu Aile Parkında gerçekleştirilen etkinliğe,

Belediye Başkanı Hasan Akcan, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Mustafa Tonyalı ile çok sayıda engelli öğrenci ve velileri katıldı.

Akyazı Belediyesi Sosyal Gelişim ve Engelliler Merkezi Müdürü Rahime Doğru yaptığı konuşmada, “İlçemizdeki engellilerin topluma kazandırılmasında yaptığımız çalışmalarda bizlere destek olan başta Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a ve Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da Sosyal Gelişim Merkezine, engellilerimizin azimlerini, onların gözlerindeki ışığı, gönüllerindeki sıcaklığı, el emeği göz nuru yaptıkları çalışmalarını yakından görmeleri konusunda davette bulunuyorum” dedi.


Bu yıl engellilerimizin yılı olacak”

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan da programda bir konuşma yaparak, çarşı merkezinde iki ayrı noktaya engelli aracı şarj cihazı konulacağının müjdesini verdi. Başkan ayrıca, yine merkezde engelliler için bir tuvalet yaptıracaklarını ifade etti.

Akcan, “Kısa bir süre önce başlattığımız projelerde Karacasu deresi Kuzuluk park ve Aksar tepede engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği sosyal alanlar da yapılmaktadır. 2016 yılı engellilerimizin yılı olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Akyazı Belediyesi Sosyal Gelişim ve Engelliler Merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler günün anlamını belirten şiirler okudu.