SAĞLIK KURUMLARINI ZİYARET ETTİLER

Erenler Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir, ilçede sunulan sağlık hizmetlerini yerinde incelemek amacıyla ziyaretlerde bulundu. Program kapsamında ilk olarak Erenler Sağlıklı Hayat Merkezi ziyaret edildi.

2-1361

KETEM HİZMETLERİ GÜÇLENİYOR

Ziyarette, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) hizmetleri kapsamında merkeze kazandırılan yeni mamografi cihazı hakkında yetkililerden bilgi alındı. Cihazın, kanser tarama hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve erken teşhise katkı sağlaması hedefleniyor.

ERKEN TEŞHİSE VURGU

Program kapsamında Erenler Aile Sağlığı Merkezi ile Erenler 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da ziyaret edildi. Burada yürütülen çalışmalar ve vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri değerlendirilerek sağlık personelinden bilgi alındı.

STB’nin Fındık Randıman Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
STB’nin Fındık Randıman Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
İçeriği Görüntüle

1-1916

TARAMALAR SÜRECEK

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir, ziyaretlerde kanserle mücadelede erken teşhisin önemine dikkat çekti. Özdemir, vatandaşların koruyucu sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve kanser taramalarını yaygınlaştırmak amacıyla çalışmaların sürdüğünü belirtti. Özdemir ayrıca ilçelerdeki KETEM hizmetlerinin güçlendirilmesi ve kanser tarama faaliyetlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması için çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.