Kocaali ilçesinde ormanlık alanda meydana gelen olayda, avlanmak için bölgeye giden Yaşar Çiğdem, hazırlıklarını tamamladıktan sonra otomatik tüfeğiyle ateş etmek istedi. Nişan alarak tetiğe basan Çiğdem’in tüfeği, henüz belirlenemeyen bir sebeple el kundağı kısmından patlayarak adeta paramparça oldu.

Tufek Avcinin Elinde Patladi (2)
Patlama neticesinde elinden yaralanan Çiğdem’e ilk müdahale, yanında bulunan arkadaşları tarafından yapıldı. Yaşadığı talihsiz olay sonrası avcılık hobisinden soğuduğunu dile getiren Çiğdem, tüfek firmalarına da çağrıda bulundu.

Tufek Avcinin Elinde Patladi (3)
"VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞ"
Tüfeğinin patlaması neticesinde elinden yaralanan Yaşar Çiğdem, "Av esnasında tüfeğim el kundağının olduğu yerden parçalandı. Bu benim başıma gelen kötü bir olaydı ama verilmiş sadakam varmış, ufak bir yaralanmayla kurtuldum. Bu durum daha kötü sonuçlara yol açabilirdi; yüzüm yaralanabilir ya da elim daha büyük hasar alabilirdi. Avcılık iyi bir hobidir ama netice itibariyle canınıza da mal olabilir. Şu an avcılıktan da tüfekten de soğudum. Tüfek firmalarından tek isteğim, bizim canımızı hiçe saymamaları ve ürettikleri ürünlerde daha kaliteli malzeme kullanmalarıdır" dedi.

Sosyal medyadan uyuşturucu satıyorlardı: 305 gözaltı!
Sosyal medyadan uyuşturucu satıyorlardı: 305 gözaltı!
İçeriği Görüntüle

Tufek Avcinin Elinde Patladi (4)