TFF 2. Lig'in 3. haftasında bugün deplasmanda Çorum FK ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Sakaryaspor, maç için hazır. Yeşil-Siyahlı ekibimiz, bu zorlu maçı da kayıpsız geçerek üç puanı hanesine yazdırmayı istiyor.

Yönetimin büyük önem verdiği maçın primi iki katına çıkarken futbolcularda bu karşılaşmayı kazanarak önemli bir virajı kayıpsız olarak dönmeyi arzuluyor.

Sakaryaspor ile Çorum FK arasında oynanan maçta ilk yarı oldukça gergin geçti. Maçın 34'üncü dakikasında Salih Zafer Kurşunlu'nun direkt kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından maç hayli gerildi. Çorum FK'lı taraftarlar maçın hakemine büyük tepki gösterirken, sarı kartlar da bir ara havada uçuştu. Gergin ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Gerginliğin oyun boyu devam ettiği ve kartların havada uçuştuğu maçta Sakaryaspor 1 puana razı oldu.

Stat:
Çorum Şehir Stadı
Hakemler: Alpaslan Şen, Ömer Lütfü Aydın, Bülent Korkmaz
Çorum FK: H. Hüseyin Akınay, Salih Zafer, Mehmet Gürkan Öztürk (Dk.39 Berkay Değirmencioğlu), Batuhan Er, Murat Yıldırım (Dk.81 Mikail Albayrak), Seçkin Getbay (Dk.68 Hasan Küçcük), Serkan Yavuz, Abdulhamit Yıldız, Burak Çalık (Dk.46 Sabrican Vural), İsmet Benli, H. İbrahim Sönmez (Dk.82 Muhsin Yıldırım)
Teknik Direktör: Ahmet Yıldırım
Sakaryaspor: Furkan Köse, Eyüpcan, Ümit Kurt, Oğuz Yıldırım, Onur Karakabak, Savaş Yılmaz (Dk.61 İrfan Akgün), Serkan Odabaşoğlu, Ömer Bozan (Dk.69 Ömer Can Sokullu), Onur Ramazan, Ozan Sol (Dk.61 Umut Sönmez), Tahir Babaoğlu (Dk.69 Ali Özgün)
Teknik Direktör: Ercüment Coşkundere
Sarı Kartlar: Dk.36 Mehmet Gürkan Öztürk, Dk.43 Murat Yıldırım, Dk.54 Serkan Yavuz, Dk.85 Batuhan Er (Çorum FK)Dk.29 Tahir Babaoğlu, Dk.31 Oğuz Yıldırım, Dk.51 Onur Karakabak, Dk.75 Ömer Can Sokullu, Dk.90 Eyüpcan Delibalta, Dk.90 Kadir Ari (Sakaryaspor)
Kırmızı Kartlar: Dk.34 Salih Zafer Kurşunlu, Dk.90 Seçkin Getbay (Yedek) (Çorum FK)
Goller: