Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, AK Parti ve MHP’de bugüne kadar bugüne kadar Ferizli ilçesinde belediye başkanlığı, ilçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve çeşitli kademelerde görev almış isimlerle buluştu. Düzenlenen yemeğe Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AFAD İl Müdürü ve Ferizli eski Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, AK Parti İlçe Başkan vekili Muhsin Zurnacı, MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, eski büyükşehir, il genel ve ilçe belediyesi meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ile partinin çok sayıda önemli ismi katıldı.

Cumhur ittifakı

Toplantıda ilk sözü alan AK Parti Ferizli İlçe Başkan vekili Muhsin Zurnacı, tüm konuklara hoş geldiniz diyerek Cumhur İttifakı vurgusu yaptı. Daha sonra konuşan MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, “Ülkemizin geleceği için bir araya gelen Cumhur İttifakı tabanlarda milyonları birleştirdi. İnşallah bu ittifak önümüzdeki yıllarda da devam edecektir” dedi. Daha sonra konuşan AFAD İl Müdürü ve Ferizli eski Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, “Bu gece burada geçmişten günümüze ilçemizde yerel yönetimlerde önemli hizmetlerde bulunan güzide insanlarla bir masa etrafında toplandık. Bu buluşma gerçekten gurur verici. Geçmişte görev almış herkese teşekkür ediyor, gelecekte bu görevleri üstlenecek olan arkadaşlarımıza ise başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bayrağı teslim edeceğiz

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise, “Belediyemizin kurulduğu günden bu yana ilçemize hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılanlara Allah Rahmet Eylesin diyorum. Allah onlardan razı olsun. İnşallah 31 Mart’ta Cumhur İttifakı ile iyi sonuçlar alarak bu hizmet bayrağını nasıl aldıysam öyle devredeceğim. Ben Hüseyin Kaşkaş’tan almıştım şimdi ise İsmail Gündoğdu’ya devredeceğim bu görevi. Elbette önümüzde bir sandık bir seçim var ama ufukta bu gözüküyor” dedi.

Eski başkanlara teşekkür

Tüm görevleri bir bayrak yarışı olarak gördüklerini ve her makamın kendilerine emanet olduğu bilincini her zaman hissettiklerini ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “Bundan önce Ahmet Soğuk arkadaşımız bu kutlu yürüyüşte bizlerin adına bir görev üstlendi ve bayrağı şimdi bize devrediyor. Aynı zamanda eski başkanlarımızdan Hüseyin Kaşkaş da bugün bizimle. Kendilerine huzurlarınızda teşekkürlerimi arz ediyorum. Onların deneyimlerinden her zaman faydalanacak, her zaman istifade edecek, her zaman bir dava arkadaşı olarak kalbimizde ayrı bir yerde tutacağız” dedi.

“Cumhurbaşkanımızın yanındayız”

“Bugün, ülkemiz ve devletimiz hakkında farklı planlar yapan kirli ittifaklara karşı dimdik ayakta durma günüdür” diyen Gündoğdu, “Seçimlere büyük bir dayanışma ile girdiğimiz Cumhur İttifakının temelleri 15 Temmuz akşamı kahraman halkımızın vatanını savunduğu siperlerde atılmıştır. Bu ittifakta bizimle yer alarak vatan sevdasında, hizmet aşkında, millet bekasında ortak duyguları paylaştığımız Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime selam ediyor, teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Gün birlik günüdür. Gün bu kutlu yürüyüşe sahip çıkma günüdür. Bizler AK Parti ve MHP kadroları olarak Cumhur İttifakı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar yanındayız” diye konuştu.

“Sen ben yok biz var”

Gündoğdu şöyle devam etti, “İnşallah 31 Mart’ta bu emeklerimizin karşılığını alarak, oyunlar içinde olanlara en iyi cevabı verecek, Ferizli olarak Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi göstereceğiz. 24 Haziran seçimleri sonrasında ülkemiz resmen Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçmiş, güçlü ülkemiz yepyeni bir döneme girmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu güçlü ve yeni dönemde ülkemizi yönetmek için kurduğu bakanlar kurulu kabinesi, Gönül Belediyeciliği diyerek sahaya çıkmış biz AK Parti kadrolarına da ilham vermiştir. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın, ülkemize uygun gördüğü işinde ehil, genç ve dinamik kadroları görev başına getirme prensibini Ferizli’mizde de hayata geçirmek istedik. İnşallah 31 Mart’ta tüm meclis üyelerimizin sandıktan çıktığını görmek de bizlere nasip olacaktır. Bugüne kadar meclislerimizde görev yapmış herkese teşekkür ediyoruz.  Bir dava partisi olan Cumhur İttifakında “Sen ben yok biz var” şuuru ile tüm kadrolarımızla çalışmaya ve Ferizlimiz için hizmete devam etmek istiyoruz. İnşallah, 31 Mart’ta Cumhur İttifakına karşı oluşmuş kirli ittifaklara karşı sandıkta en iyi cevabı vereceğiz. Kirli ittifaklara değil Cumhur’a destek için hep birlikte durmak yok yola devam. Allah yar ve yardımız olsun.”