Adapazarı Yenikent Bölgesindeki 105 haneye eş zamanlı gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların sorun ve talepleri dinlenerek, çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İlçe Başkanı Erol Aydın, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ve çok sayıda partilinin gruplar halinde katıldığı çalışmada; şehit, gazi, yaşlı, engelli, dul, yetim, öksüz gibi ailelere hane ziyaretleri gerçekleştirildi.

Yürütülen saha çalışması hakkında bilgiler veren İl Başkanı Yunus Tever,
“Sosyal Politikalar Birim Başkanlığımızın zaman zaman yaptığı bu hane ziyaretlerini bugün Adapazarı ilçemizde ayrı ayrı gruplar halinde eş zamanlı olarak geniş bir yelpazede gerçekleştirmek istedik. Yenikent Bölgesinde bulunan mahallelerimizdeki; şehit, gazi, yaşlı, engelli, dul, yetim, öksüz, dar gelirli gibi farklı aile yapılarıyla hanelerinde bir araya geldik, hasbihalde bulunduk. Bu çalışmayı farklı zamanlarda diğer ilçelerimizde de uygulamak istiyoruz. Bugünkü çalışma gruplarımıza Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız da katıldı. Gerçekten hep birlikte çok güzel, bereketli ve verimli bir çalışmaya imza attık. Her bir ailemizin çok farklı hikâyeleri, anıları ve hatıraları vardı. Sevgileri ve mutlulukları paylaştıkça çoğaldı, üzüntüleri ve sıkıntıları da paylaştıkça azaldı. Bizler, bazı siyasi partiler gibi seçimden seçime çalışanlardan asla olmadık. AK Parti kadroları olarak tüm kademelerimizle her zaman sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bizler, vaktimizi ve enerjimizi her zaman çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanıyoruz. Ben bugün bizleri bağrına basan, sevgilerini ve muhabbetlerini bizden esirgemeyen Karaman, Camili ve Korucuk Mahalle halkına şükranlarımı sunuyorum. Programların başarılı bir şekilde icra edilmesinde görev alan başta Sosyal Politikalar Birim Başkanımız İlhan Türkseven ve ekibine, teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu ve benzeri saha çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

AK Parti heyeti saha çalışmalarının ardından 15 Temmuz Camili Mahallesi'nde bulunan Sakarya Kadın Dayanışma Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Karaman Mahallesi Adapazarı Spor Kompleksindeki Ada Futbol Kulübünü ziyaret etti.