Sakarya'da çete operasyonu: 5'i 18 yaşından küçük!
Sakarya'da çete operasyonu: 5'i 18 yaşından küçük!
İçeriği Görüntüle

ŞEHİT OLDU
Türk Silahlı Kuvvetlerine ait C130 kargo uçağı, Gürcistan sınırında düştü. Merzifon'da görev yapan Sakaryalı Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Akın Karakuş, şehit oldu.

Sakaryali Sehidin Baba Ocagina Turk Bayragi Asildi (4)
TÜRK BAYRAĞI ASILDI
Anne ve babasının Gümüşhane'de oldukları ve oğullarının şehadet haberini orada aldıkları öğrenilirken Sakarya'nın Serdivan ilçesi Vatan Mahallesi Aslan Sokak'taki yakınlarına bilgi verildi. Haber verilmesi üzerine şehidin ağabeyi ve eniştesi Amasya Merzifon'a doğru yola çıktı. Şehidin evine sevenleri ve yakınları akın ederken Türk bayrağı asıldı.

Sakaryali Sehidin Baba Ocagina Turk Bayragi Asildi (2)
"ALLAH RAHMET EYLESİN"
Öte yandan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise sosyal medyadan şehit haberini vererek baş sağlığı diledi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehidin var Sakarya. İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. ‘Biz Allah'a aidiz ve kuşkusuz O'na döneceğiz.' Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen askeri kargo uçağımızda Hava Uçak Astsubay Başçavuş Akın Karakuş şehit düşmüştür. Yüce milletimizin başı sağolsun. Kahraman Mehmetçiklerimize Allah rahmet eylesin. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

Sakaryali Sehidin Baba Ocagina Turk Bayragi Asildi (1)

Sakaryali Sehidin Baba Ocagina Turk Bayragi Asildi (5)