Sakarya'da uyuşturucu ile mücadele aralıksız devam ediyor.
OPERASYONLAR HIZ KESMİYOR
Bu kapsamda Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nce şehirde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik düzenlenen operasyonlar hız kesmiyor.
SEVKİYAT YAPILACAĞI TESPİT EDİLDİ
Son olarak İran uyruklu olduğu öğrenilen 44 yaşındaki A.Y.'nin, yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağının tespit edilmesi üzerine ekipler hemen harekete geçti.
KUZEY MARMARA'DA OPERASYON
Harekete geçen ekipler Kuzey Marmara Otoyolu Adapazarı gişelerinde A.Y. isimli şahsı durdurarak araçta arama yaptı.
TAM 50 BİN ADET
Yapılan aramalarda 50 bin 140 adet ve ağırlığı 7 kilo 150 gramı bulan sentetik ecza ilacı ele geçirilirken, şahıs gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. / MedyaDetay.com
Next



