Uraloğlu paylaşımında, “Bugün sabaha karşı Kuzey Marmara Otoyolu’nun Adapazarı mevkiinde yoğun sis sebebiyle aralarında yolcu otobüslerinin de bulunduğu ve birden çok aracın karıştığı trafik kazasında 11 vatandaşımız vefat etmiş; 57 vatandaşımız da yaralanmıştır” dedi.

OTOYOLDA GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI
Vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileyen Bakan Uraloğlu, Kazanın ardından ekiplerimiz hızlı bir şekilde olay yerine sevk edilmiş ve otoyolda gerekli önlemler alınmıştır. Otoyolumuz, Karasu Kavşağı kesiminde geçici olarak trafiğe kapatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

2024 üçüncü çeyrekte seyahate çıkanlar 204,9 milyar TL harcadı 2024 üçüncü çeyrekte seyahate çıkanlar 204,9 milyar TL harcadı

DİKKATLİ OLMASINI RİCA EDİYORUZ
Sürücülere uyarılarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yoğun sis ve olumsuz hava koşullarında dikkatli olmalarını, trafik uyarılarına ve yönlendirmelerine riayet etmelerini önemle rica ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allah’tan rahmet; yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” açıklamasında bulundu.