Gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, büyükşehir bürokratları ve muhtarlar yer aldı.

“Hizmetin ulaşmadığı mahalle yok”

Programın açılış konuşmasını yapan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, “Büyükşehir Yasası ile ilçelere hizmet gelmez şeklinde söylentiler vardı.  Şimdi baktığımızda Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eliyle Ferizli ilçemizi yeniden inşa ediyoruz. Büyükşehir ile koordineli bir şekilde çalışarak Ferizli ilçemize adeta hizmet yağıyor. Hizmetin ulaşmadığı mahallemiz yok. 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olacak ve hizmet yolumuza aynı azimle devam edeceğiz” diye konuştu.

“Asfaltsız grup yolu kalmayacak”

Programın devamında söz alan Başkan Toçoğlu, “Asfalt çalışmalarımızı Ferizli bölgemizde sürdürüyoruz. Tüm ilçelerimizin her bir mahallesinde asfalt atağı başlattık; çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yeni sezon asfalt programında yeni inşa edeceğimiz asfalt şantiyemizle birlikte yılda 600 bin ton asfalt üreteceğiz. Yıllık asfalt üretimini iki kat arttıracağız. İnşallah tüm ilçelerimizde asfaltsız grup yolu bırakmayacağız” dedi.

“Ferizli’ye 1. sınıf su”

Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediyesi olarak Ferizli’de başlattığımız içmesuyu hattı ve depo çalışmalarımızı tamamladık. Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz içmesuyunu 60 kilometrelik mesafe kat ederek su sıkıntısı yaşayan tüm mahallelerimize ulaştırdık. Bu çalışma kapsamında Ferizli’ye bağlı Doğancı, Ceylandere Konuklu, Çiftlik, Tokat, Ağacık, Kusça, Bakırlı, Nalköy, Teberik ve Sarıahmetler Mahalleri’nin su sıkıntısını çözüme kavuşturduk.”

“Yeniden inşa sürüyor”

“Planlanan yatırımlarımız kapsamında Ferizli’ye uzun yıllar hizmet verecek 8 Milyonluk Ferizli – Sinanoğlu İçmesuyu İnşaatı projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca ilçemize 15 milyonluk yatırımla kanalizasyon ve yağmursuyu hattı inşa edeceğiz. Ferizli ilçemizi sağlam altyapı ve temiz içmesuyu ile buluşturuyoruz. Tüm ilçelerimizi Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet eliyle yeniden imar ediyoruz.  Sakarya’yı bölgesi ve Türkiye’de öne çıkaracak güçlü projelerle yürüyüşümüzü sürdürüyoruz.”

“Güçlü hükümet ihtiyaç”

 “Her zaman ifade ediyorum; muhtarlarımız bizim çözüm ortaklarımızdır; her zaman bir araya geliyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini alarak mahallerimize hizmetlerimizi götürüyoruz. Hizmetlerimizin devam etmesi için Ankara’da güçlü bir hükümete ihtiyacımız var. Biz koalisyon hükümeti ile hizmet üretemeyiz. Muhtarlarımızı hizmet konusunda mahcup etmeyeceğiz. Her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Tek başına iktidar yolunda da muhtarlarımızın desteklerini bekliyoruz.”