EKONOMİ VE TARIM GÖRÜŞÜLDÜ
Genç MÜSİAD Sakarya Yönetim Kurulu, şehirde ekonomik ve sosyal alanda faaliyet gösteren önemli kurumlara ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde iş dünyası, tarım, ticaret ve toplumsal farkındalık konuları ele alındı. İlk olarak Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç’i ziyaret eden Genç MÜSİAD heyeti, şehir ekonomisi, tarım ve ticaret alanındaki çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu. Görüşmede genç girişimcilerin üretim ve ticaretteki rolü de değerlendirildi.

EKONOMİ VE TİCARET DERNEĞİ ZİYARETİ
Heyet daha sonra Ekonomi ve Ticaret Derneği Başkanı Şamil Dedeoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette Sakarya’nın ekonomik potansiyeli, ticaretin geliştirilmesi ve genç girişimcilerin iş dünyasındaki yeri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

YEŞİLAY İLE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE
Genç MÜSİAD Sakarya Yönetimi son olarak Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Kağan Buran’ı ziyaret etti. Görüşmede bağımlılıkla mücadele, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi ve toplumsal farkındalık çalışmaları ele alındı. Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Muhammed Emin Baltacı, ziyaretlerde gösterilen misafirperverlik ve katkılar nedeniyle kurum temsilcilerine teşekkür etti.





Next





