Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Fidan’ın da bulunduğu söz konusu ziyaretin ana konusunu Sakarya Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilecek olan Sakarya Ticaret Merkezi Projesi oluşturdu. 13 Ağustos Cuma günü saat 16.00’da Afet Koordinasyon Merkezi’nde lansman töreni yapılacak olan proje hakkında Genel Sekreter Yardımcıları tarafından Başkan Altuğ’a ayrıntılı bilgiler aktarılarak projenin kısa tanıtımı gerçekleştirildi.

Proje hakkında görüşlerini dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Şehrimiz birçok anlamda gelişmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Sakarya Ticaret Merkezi Projesi de şehrimiz sosyal ve ticari hayatına katkı sunacaktır. Sakarya, bu gibi projelerle ticari kültürünü de harmanlayarak yeni bir kimliğe bürünecektir. Hem mimari, hem de ticari olarak faydalı olacağını düşündüğüm bu projenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce başta olmak üzere emeği geçenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar ise; “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizde sembol olacak yeni bir yaşam merkezi kazandırmak için kolları sıvadık. Sakarya Ticaret Merkezi ile, kent estetiğini daha güzelleştirmeyi ve halkımızın ticari faaliyetlerine yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyoruz. Ticaret ve sanayinin şehrimizdeki en büyük temsilcisi olan SATSO’yu da projemizin lansman töreninde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu.