273 KADIN ETKİNLİKLERE KATILIM SAĞLADI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik düzenlenen Çikolata ve Kahve Atölyesi’nin ikinci dönemi başarıyla tamamlandı. Nehir Çikolata Evi’nde gerçekleştirilen program kapsamında toplam 20 farklı atölye etkinliği düzenlenirken, toplamda 273 kadın etkinliklere katılım sağladı.

Kahve (5)

ÇİKOLATANIN İNCELİKLERİNİ ÖĞRENDİLER

Atölye çalışmalarında katılımcılara çikolatanın hazırlanış süreci, temperleme teknikleri ve temel çikolata yapım aşamaları uygulamalı olarak anlatıldı. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde katılımcılar, kendi ürünlerini hazırlayarak süreci deneyimleme fırsatı buldu.

Sakarya’da binlerce kadının beklediği tesis kapılarını açıyor
Sakarya’da binlerce kadının beklediği tesis kapılarını açıyor
İçeriği Görüntüle

Kahve (4)

KAHVE KÜLTÜRÜNÜ KEŞFETTİLER

Çikolata atölyesinin ardından gerçekleştirilen kahve eğitimlerinde ise kahve çekirdeklerinin özellikleri, doğru demleme yöntemleri ve farklı kahve türlerinin hazırlanışı uygulamalı olarak aktarıldı. Katılımcılar, kahve kültürüne dair bilgi edinirken farklı demleme tekniklerini de yakından tanıdı.

Kahve (3)

SOSYAL VE KİŞİSEL GELİŞİME KATKI

Eğitici ve keyifli içeriğiyle dikkat çeken atölye programları, kadınların yeni beceriler kazanmasına katkı sunarken aynı zamanda sosyal etkileşimlerini artırabilecekleri özel bir ortam oluşturdu.

Kahve (2)Kahve (1)Kahve (8)Kahve (7)Kahve (6)