ÜÇ İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

"Ters baktın" cinayetinde 2 sanığa müebbet talebi
"Ters baktın" cinayetinde 2 sanığa müebbet talebi
İçeriği Görüntüle

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karapürçek, Pamukova ve Sapanca ilçelerinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda, piyasaya sürülmeye hazır halde bulunan çok sayıda taklit ve kaçak ürün ele geçirildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda ünlü markalara ait olduğu değerlendirilen sahte forma ve ayakkabılar bulundu.

Whatsapp Image 2026 07 09 At 10.16.57

10 MİLYON LİRAYI AŞAN KAÇAK ÜRÜN

Operasyonda; piyasa değeri 3 milyon 750 bin TL olan 1.466 adet çeşitli markalara ait futbol takımı forması, piyasa değeri 3 milyon 330 bin TL olan 954 adet çeşitli markalara ait taklit ve sahte ayakkabı, piyasa değeri 3 milyon 600 bin TL olan 3.000 adet çeşitli markalara ait forma, olmak üzere toplam 10 milyon 680 bin TL değerinde kaçak ürün ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlere el konulurken, olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandı.

Whatsapp Image 2026 07 09 At 10.16.57 (1)

JANDARMADAN KARARLILIK MESAJI

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra kaçakçılık, organize suçlar ve haksız kazanç elde eden suç yapılanmalarıyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı. Açıklamada, suç ve suçluların ortaya çıkarılması amacıyla ilgili adli makamların koordinasyonunda, hukukun verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde çalışmaların aralıksız devam edeceği ifade edildi.

Whatsapp Image 2026 07 09 At 10.16.56