ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Sapanca siyasetinin tanınan simalarından, 2024 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Sapanca Belediye Başkan Adayı olan Avni Çömlekçioğlu, AK Parti'ye üye oldu. Çömlekçioğlu'nun resmi sosyal medya hesaplarına yapılan eleştiri yorumları artınca ve ilçe gündeminde çokça konuşulunca, Çömlekçioğlu'ndan yazılı açıklama geldi.

SAPANCA'NIN MENFAATİ

Çömlekçioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Hakkımda çıkan haberler üzerine vaktinizi aldığım için özür diliyorum. Anlık gelişen bir olay ile sadece Sapanca'nın menfaatleri için iktidarda olan bir yönetimin yaşadığımız belde ile alakalı sorunların aşılması amacıyla tecrübelerimizi birleştirerek güzel hizmetler yapmak için katılım kararı aldım. İlçe başkanı ve Necati Başar kardeşime şahsıma olan teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim.

SEÇEREK YAZIYORUM!

Ege kıyılarına kuvvetli yağış uyarısı!
Ege kıyılarına kuvvetli yağış uyarısı!
İçeriği Görüntüle

Sapanca da herkes birbirine akraba dost olduğundan sözlerimi incitmeden seçerek yazıyorum. Amacımız kırsal turizm ile öne çıkan ve tüm Sapancalı genç girişimci kardeşlerimizin karşılaştığı sorunlar olan yol, su, elektrik, doğalgaz gibi uygulanan yönetmeliklere karşı bilgi ve birikimlerimizi aktarmak idi. Hep eleştirdiğim bir yönetime karşı böyle bir karar almak kolay olmuyor.

ÜYE OLMAMA KARARI ALDI

Sosyal medyadaki yorumlara baktığımda bana en güzel soruyu soran Hande kardeşime teşekkür ediyorum. "Neden abi dedi" En kibar cevabı veren Cemal Demir ağabeyime saygılar sunuyorum. Beni Müslümanlıktan çıkarıp Yahudi yapan kardeşime hakkımı helal ettim. Ben insanları bir davranışı yüzünden incitmeden ikaz ederim. Bu arada hep hep kendilerini eleştirdiğim halde mevcut iktidarın destekçisi olan kardeşlerime şahsım hakkındaki güzel dilekleri için teşekkür ederim. Benim hayatımda çok önem arz eden Mustafa Balkaya kardeşim ile yaptığım güzel bir istişareden sonra, Akabinde sosyal medyada yorum yapan bir büyüğümüzün "ŞAKA MI bu " sözüne binaen Sapanca da hiç bir siyasi kuruluşa üye olmama kararı almış bulunuyorum. Bizimle Sapanca'nın ali menfaatleri için istişare etmek isteyene kapımız her zaman açık olacaktır. Güzele güzel yanlışa yanlış demeye bu dünyadan göçüp gidene kadar devam edeceğim."