"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SİYASİ HAREKETİYİZ"
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tever, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin en büyük siyasi hareketi olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Milletin desteğiyle büyümeye devam ettiklerini belirten Tever, ülkeye hizmet etmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini kaydetti.
"SAKARYA'DA AÇIK ARA ÖNDEYİZ"
Sakarya'da 193 bin üyeye ulaştıklarını açıklayan Tever, bu sayının kentteki diğer tüm siyasi partilerin üye sayılarının toplamının yaklaşık 5 katına denk geldiğini söyledi. Tever, bu tabloyla birlikte AK Parti'nin Sakarya'da en geniş teşkilat ağına sahip siyasi parti olmayı sürdürdüğünü dile getirdi.
"HER ÜYEMİZİN SORUMLULUĞUNU TAŞIYORUZ"
Üyelerin kendilerine yüklediği sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayan Tever, teşkilat çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirtti. Açıklamasında tüm üyelere teşekkür eden Tever, "Bu büyük ailemize verdikleri güç ve motivasyon için her bir gönüldaşımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha aydınlık yarınlara el birliğiyle yürümeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Next



