SAKARYA’DA SAHA PROGRAMI!

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, İl Yürütme Kurulu ve İlçe Başkanlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Toplantıda, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından başlatılan Türkiye Yüzyılı Buluşmaları programının detayları görüşüldü. Başkan Tever, 6 Eylül Cumartesi günü Sakarya’da düzenlenecek olan saha programı kapsamında; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti MKYK üyeleri, milletvekilleri ve teşkilat üyelerinin şehre geleceğini duyurdu. Program çerçevesinde, teşkilat mensupları mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelecek.

Tever (1)-12

"MİLLETİMİZİN SESİNE KULAK VERECEĞİZ"

Başkan Tever gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "İl Yürütme Kurulu ve İlçe Başkanları Toplantımızı video konferans yöntemiyle gerçekleştirerek, kıymetli dava ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. “Hep Birlikte Güçlü Türkiye” şiarıyla Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından hayata geçirilen Türkiye Yüzyılı Buluşmaları programımızın detaylarını hep birlikte görüştük, planladık. Kuruluşumuzdan bugüne; milletimizin sesine kulak veren, milletimizle birlikte yürüyen bir hareketiz.

Tever (2)-14

7 madde karara bağlandı
7 madde karara bağlandı
İçeriği Görüntüle

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEKLER

6 Eylül Cumartesi Sakarya’mızda; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızın, MKYK Üyelerimizin, Milletvekillerimizin ve teşkilatımızın katılımıyla sahada olacak ve milletimiz ile yeniden kucaklaşacağız. Her sokakta, her mahallede, her gönülde olmaya özen ve önem göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, dava arkadaşlığımızı perçinleyecek, milletimizle kurduğumuz gönül köprülerimizi daha da güçlendireceğiz inşallah. Türkiye Yüzyılı Buluşmamızın şimdiden ülkemize, şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.