Tüketici hakları ve çevre bilinci ile ilgili şehir genelinde sürdürülen eğitim çalışmalarının tamamlandığını belirten Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, “Sürdürülebilir bir çevre ve daha yaşanılabilir bir şehir hedefiyle haklarımızın bir bilince dönüştürülmesi, içeriğin ve amacın belirlenmesi noktasında sürdürdüğümüz eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Eğitimlere yoğun katılım

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen eğitim çalışmaları tamamlandı. 25 okulda toplamda 3 binin üzerinde öğrenciye verilen eğitimlerin başarılı bir şekilde sonuçlandığını ifade eden Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, “Tüketici hakları, çevre bilincinin oluşturulması ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın çalışmaları ile ilgili gerekli eğitim çalışmalarımızı tamamladık. Temel insan haklarımızın devlete ve toplumumuza yüklediği hak ve sorumluluklar konusunda seminer çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Sürdürülebilir bir çevre

Türkhan, “Bugün ve gelecek kuşakların sağlıklı ve dengeli bir ortamda yaşayabilmeleri ve duyarlı bireylerin yetiştirilmesi üzerinde önemle durduğumuz konuların başında yer alıyor. Hakların yerine getirilmesinde eğitim çalışmaları büyük öneme sahip. Sürdürülebilir bir çevre ve daha yaşanılabilir bir şehir hedefiyle haklarımızın bir bilince dönüştürülmesi, içeriğin ve amacın belirlenmesi noktasında sürdürdüğümüz eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

3-001.jpg