Sakaryaspor'un yeni Başkanı Metin Doğrucan, Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'nun İmam Hatip Lisesi'nden öğrencisi olduğunu belirterek, "Başkanımız Sakaryaspor'a destek vermiyor dersek haksızlık olur" dedi.

ZEKi BAŞKAN BENiM HOCAMDIR

Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Metin Doğrucan, önceki akşam Sporyum programında birbirinden önemli mesajlar verdi. Programa yönetici Olcay Meriç ile katılan Doğrucan, birlik-beraberliğe önem verdiğini ve küslükleri ortadan kaldırmayı amaçladığını belirterek, "Zeki Başkan benim İmam Hatip’ten hocamdır. Büyükşehir Belediyesi Sakaryaspor'a destek vermiyor dersek haksızlık yapmış oluruz. Sporla ilgilenmeyi seven bir Belediye Başkanımız var" şeklinde konuştu.

40 SAYFALIK ÇALIŞMAMIZ VAR

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Metin Doğrucan, kulübe destek olan insanları küstürmemeleri gerektiğinin altını çizerek, "Sakaryaspor ile ilgili bizim yaptığımız 40 sayfalık bir çalışma var. Bu çalışmayı Büyükşehir  Belediye Başkanımıza sunmak ve kendisi ile tartışmak istiyoruz. Büyükşehir'in zaten kendine ait sıkıntıları var. Ama Sakaryaspor ile ilgili projelerde Büyükşehir'in yanımızda olmasını istiyoruz. Belediyelerimiz otopark ve kombine bilet konularında yardımcı olsunlar. Bu sezon bu iki gelirle biz işi götürürüz" dedi.