ŞAMPiYONLUK iSTiYORUZ
Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Antalya kampında ASpor’a açıklamalarda bulundu. Şanlı, “Yeni transferlerle beraber şampiyon olmak istiyoruz. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Eksiklerimizi görmek ve yeni gelen arkadaşlarımızın uyum sağlamasına adına 3 hazırlık maçı yaptık. Şuan da her şey keyifli gidiyor. Dünkü maçtan sonra Serdar'ın sakatlığı oldu. O bizi üzdü. Her anlamda hazırız. Tekrar eski günlerimize dönmek zorundayız” dedi.
 
ANALiZ YAPMAKTA ZORLANIYORUZ
Teknik Direktör Tuncay Şanlı, rakiplerin müsabakalarını izleyemediklerini ve bu nedenle analiz yapmakta zorlandıklarını söyledi. Şanlı, açıklamasında, “Teknik Direktör olarak daha yeniyiz. Ekip olarak da yeniyiz. Ligi tanımakta zorlandığımız anlar oldu. En büyük sıkıntı şu; rakiplerimizin maçlarını izleyemiyoruz. Kendi maçlarımızı bile izleyemiyoruz. Analiz yapmakta sıkıntı yaşıyoruz” diye konuştu.
 
FENERBAHÇE DE BENiM AiLEM

Sakaryaspor’un teknik patronu Tuncay Şanlı, Fenerbahçe’nin de kendisinin ailesi olduğunu ve maçlara giderek taraftar olarak destek verdiğini belirterek, “4 yıl içinde Süper Lig içinde olmak istiyoruz. Hedefimiz bu. Es vermeden 4 yıl içinde Süper Ligde olmak istiyoruz. Sakaryaspor kadar Fenerbahçe de benim ailem. Taraftar olarak Fenerbahçe'ye desteğim devam ediyor. Maçlara da gidiyorum.  Umarım karşı karşıya gelmemiz çok uzun sürmez” dedi.