iMZA TöRENi YAPILDI
Elmas Otel’de yapılan imza töreninde konuşan Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, “Sakaryaspor'un kuruluş tarihi 1965. Kulübün 2. kuruluş tarihi ise 2014 oldu. Geçtiğimiz sezon son maçta amatöre düşmekten kurtulduk ve şimdi kulübün önündeki en büyük engel ortadan kalkmış oldu. Bu konuda gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na gerekse sponsorumuz Orhan Kocabıyık'a teşekkür ediyorum” dedi.

SAKARYA’NIN iFTiHARI!
Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlu ise, yaptığı açıklamada, “Bugün Sakaryamız için önemli bir gün. Sakaryaspor, uzun süredir kendisini bu duruma düşürenlerin kayıtsızlığı nedeniyle zor günler yaşadı. Geçen sezon da düşebileceği en son noktaya düştü. Ama çok şükür ki şimdi başka şeyler konuşuyoruz. Gönül ister ki Sakarya'da onlarca Orhan Kocabıyıklar olsun. Ama sağolsun Sakarya’nın iftiharı Orhan Bey elini taşın altına koydu” dedi.

iŞ ADAMLARINA ÇAĞRI YAPTI
Törende konuşan iş adamı Orhan Kocabıyık ise, “Zeki Başkanımız ile istişare içindeydik. Ve bu işte öncü olmak istedik. Buradan şehrimizin tüm iş adamlarına çağrıda bulunuyorum; 'Tüm iş adamları bütçeleri doğrultusunda Sakaryaspor'a yardım etsin' Ben bu işe öncülük etmiş olayım. Zeki Başkanımız bana bir ricada bulundu bu konuda. Onun ricası benim için emirdir. Sonuç olarak Sakaryaspor için bir faydamız dokundu” diye konuştu.

YENİ SEZONDA MAÇLARA GELMEYECEĞİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni sezonda yine maçlara gelmeyeceğini söyledi. Kendisine edilen küfür nedeniyle maçlara gitmeyi kesen Zeki Toçoğlu, “Yeni sezonda da maçlara gelmeyi düşünmüyorum. Benim bu konudaki görüşüm devam ediyor. Ben Sakaryaspor için ne gerekiyorsa yaparım, yapıyorum da. Ama ben bu kadar şey yaparken de kendime küfrettirmem. Bu nedenle yeni sezonda da maçlara gelmeyeceğim” diye konuştu.

ALTYAPI TESİSLERİ %60 HAZIR

Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlu, altyapı tesislerinin %60 tamamlandığını belirterek, “Şehrimize 3 sentetik saha daha kazandıracağız. Bunun hazırlıkları yapılıyor. Sakaryaspor'un altyapı tesisleri yüzde 60 tamamlanmış durumda. Aynı şekilde 25 bin kişilik stadyumumuzun da yapımı sürüyor. 2015 yılı sonunda stadımız bitmiş olacak” diye konuştu.