6K Organizasyon Kırkpınar Gençliği ile Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğünün katkı ve destekleriyle düzenlenen 1. Geleneksel Futbol Turnuvası büyük heyecanla başladı.

Kırkpınar Spor Kompleksinde gerçekleştirilen futbol turnuvasının açılış maçı, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan ve Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’in başlama vuruşuyla Sapanca Esnafspor ile Kırkpınar Esnafspor arasında oynandı.

 Minikler ve Olgunlar olmak üzere 2 kategoride 24 takımın katıldığı futbol turnuvası Ramazan ayı boyunca devam edecek ve Ramazan Bayramı öncesi final müsabakası oynanıp kupa töreni gerçekleşecek.

sapanca_turnuva2.jpg

Sapanca Belediyesi Spor Müdürü Hakan Köksöken, “Belediyemiz spor müdürlüğü olarak ilçemizin tüm mahallelerinde spor alanında etkinlikler programlamaktayız. Bugün burada 6K Organizasyon Kırkpınar gençliği ile birlikte düzenlemiş olduğumuz turnuvanın startını verdik. Ramazan ayı sonrasında 7-15 yaş arasındaki gençlerimizin katılım sağlayacağı Futbol Turnuvasını Yüzevler spor kompleksimizde başlatacağız. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte çalışma yaparak kışın da spor okullarımızı hafta sonları devam ettireceğiz. Hedefimiz Belediye Başkanımız Sayın Dr. Aydın Yılmazer’in spor alanındaki bizlere vermiş oldukları destekleri ile Sapanca’da spor yapamayan çocuk bırakmamak” dedi.