İlçedeki ortaokul öğrencilerini kapalı spor salonundaki turnuvada buluşturacak olan Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğü, Sapanca Kapalı Spor Salonu’nun turnuvaya hazırlık mahiyetinde elden geçirilmesi işini de İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğiyle sağladı. 7 takımın, lig usulü ile maçlarını oynayacağı Sapanca Belediyesi Futsal Turnuvası her yıl yenilenerek geleneksel bir hale getirilerek sürdürülecek.

Sapanca Belediyesi Ortaokullar arası Futsal Turnuvasıyla ilgili açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca Belediyesi’nin son bir yılda ilçede çok sayıda spor branşına mekan kazandırdığına dikkat çekti. Yılmazer, Sapanca Kaymakamlığı’nın spor etkinliklerine bulunduğu desteklerle Sapanca’dan önemli sporcuların yetişmesine katkı sunulduğunu da ifade etti.

Sapanca’da sporun her yaş grubuna yayılmasının yerel yönetim olarak en büyük amaçlarından biri olduğunu belirten Başkan Yılmazer, belediye imkanlarının spor yapmak isteyen her insana katkıda bulunma yoluyla spora desteklerinin süreceğini ifade etti.