Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, saat 19.00’da başlayacak kritik mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “Lig’de ilk yarının bitimine iki hafta kaldı. Sezon başından bu yana tüm maçlarımızda parkeye galibiyet hedefiyle çıktık. İnşallah basketbol severlerin büyük desteği ile önemli bir galibiyet daha yaşayacağız” diye konuştu.

akgun_altug-002.jpg

“Kaliteli bir ekibe sahibiz”

Altuğ, “Tecrübeli bir koç ve deneyimli bir ekibe sahibiz. Sezonun başladığı ilk günden bu yana ifade ediyoruz, kaliteli bir takım oluşturduk. Asist, ribaund ve sayı istatistiklerinde Büyükşehir’li basketbolcularımızın sıralamadaki yerleri de bu iddiamızı kanıtlıyor. Bireysel başarıların yanında, gerçek bir takım olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takımda sağlanan bu uyum sezon sonu şampiyonluk hedefimizi daha da güçlendiriyor. Ligde kaliteli takımlar ile mücadele ediyoruz. Bu yüzden rehavete kapılmadan hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Sahada şampiyonluğun mücadelesini veriyoruz” ifadelerini kullandı.

“Basketbol potansiyeli var”

Sakarya’da önemli bir basketbol potansiyeli olduğunun da altını çizen Altuğ, “Büyükşehir Basketbol Takımını kurduğumuz ilk gün de ifade etmiştik; Sakarya’da ciddi bir basketbol potansiyeli var. İç sahada oynadığımız maçlarda büyük bir tribün desteği söz konusu. Basketbol Takımımız Sakarya’da basketbola yönelik önemli bir farkındalık da oluşturdu. Bu bizi ayrıca motive diyor. Basketbol severler takımımızı bu zamana kadar yalnız bırakmadı. Yılın ilk maçında da tribünlerde büyük bir desteğin olacağına inanıyoruz. Tüm hemşerilerimizi İstanbul DSİ maçına Atatürk Kapalı Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.