Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, bugün saat 14.00'te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Toplam 92 takımın katıldığı kura çekiminde Sakaryaspor'un rakibi 1074 Çankırıspor oldu. Müsabaka Sakaryaspor'un kendi sahasında oynanacak. Öte yandan Türkiye Kupası 3. eleme turu müsabakaları ise 24-25-26 Eylül tarihlerinde oynanacak.

KUPA MAÇI SEYİRCİLİ OYNANACAK!

Sakaryaspor'un Türkiye Kupası 3. Turunda Çankırıspor ile eşleşmesinin ardından yeşil siyahlıların iç sahada oynayacağı karşılaşmanın seyircisiz oynanacağı yönünde algı oluşmuştu. Konu ile ilgili görüş aldığımız TFF yetkilileri Lig ve Kupa cezalarının ayrı ayrı değerlendirildiğini belirterek Sakaryaspor'un geçtiğimiz sezondan kalan cezasını ligde çekmeye devam edeceğini belirttiller. Buna göre temsilcimizin kalan 2 maçlık seyircisiz oynama cezasını lig maçlarında çekmeye devam edecek

DİSİPLİN TALİMATININ 99 MADDESİNİN 4.BENDİNE GÖRE

Seyircisiz oynama ve saha kapatma cezalarının infazında profesyonel lig ile Türkiye Kupası müsabakaları ayrı kategori sayılır ve cezalar kendi kategorilerinde infaz edilir.