Spor Toto 3. Ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile kritik bir müsabakaya çıkacak olan yeşil-siyahlı temsilcimiz, bu maçın provasını dün gerçekleştirdi. Rüstemler Tesisleri’nde yapılan çift kale çalışmasında takımın performansı beğenildi. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere bu çift kale çalışmasında da oyuncularının kafasına bone taktırdı.

YEDEK TAKIM DAHA iYiYDi

Sakaryaspor’un dün Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirdiği çift kale çalışmasında yedek ağırlıklı takımın daha iyi mücadele etmesi teknik heyetin kafasını karıştırdı. Gökhan Yazıcı ve yeni transferlerden Muhammet, Muhammed ve İbrahim’in de yedek takımda yer alması dikkat çekerken, as takımda Güngörenspor maçındaki ilk 11’in yer alması, teknik heyetin kadroda bir değişime gitmeyeceğinin sinyali gibiydi.

idman-(1)-copy.jpgidman-(2)-copy.jpg

CÜNEYT İLE YOLLAR AYRILDI

Sakaryaspor’da kaleci Yavuz’un transfer edilmesinin ardından yedek kalan Cüneyt takımdan ayrıldı. Sakaryaspor’da kalmak istemediğini yönetime bildiren Cüneyt ile Sakarya-spor arasındaki bağların tamamen koptuğu ve Cüneyt’in kendisine takım aradığı öğrenildi.