Spor Toto 2. Lige yükselecek son takımı belirleyecek olan play-off final müsabakası için artık hazır olan temsilcimiz dün yola çıktı. Sabah antrenmanı sonrası hazırlanarak Rüstemler Tesisleri’nden yola çıkan ekibimizde moraller oldukça iyi durumdaydı. 27 Mayıs Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı’nda Ankara Demirspor ile oynanacak maçta tek hedef mutlak galibiyet.

HERKES iNANIYOR
Sakaryaspor kafilesi dün karayolu ile İstanbul’a hareket etti. Buradan uçağa binen temsilcimiz İzmir’e indi ve oteline yerleşti. Ekibimizde herkesin Ankara Demir müsabakasından galibiyet beklediği gözlenirken, yeşil-siyahlı kafileye İsmail Yenice başkanlık etti. Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve diğer yönetim kurulu üyelerinin maç günü İzmir’e gideceği öğrenildi.


KADRO YİNE AYNI
Yeşil-siyahlı temsilcimiz Çarşamba günü oynanacak olan play-off final müsabakası için dün İzmir’e uçarken, kafilede yine Gökhan Şen, Cihan Çimen ve Umut Pusat yer almadı. Yavuz, Hüseyin, Burak Bekaroğlu, Sertaç, İbrahim, Aykut Duran, Erhan, Muhammet Yürükuslu, Volkan, Özgür, Mert, Hamza, Arda, Burak Göksel, Levent, Canberk, Buğrahan, Abdulkadir, Gökhan Yazıcı ve Mustafa Akgün’den oluşan kadro İzmir’de zafer peşinde olacak.