Sezonun ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Sakaryaspor, kampta ilk hazırlık maçında Gazişehir Gaziantepspor ile karşılaştı. İlk yarısı 1-1 sona eren maçı Sakaryaspor 2-1’lik skorla kaybetti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’da ilk hazırlık maçını izleyenler arasındaydı. Sakaryaspor'un tek golü 6'ncı dakikada Ramazan Civelek'ten geldi.

Sakaryaspor: 1- G.Gaziantep: 2

Hakemler: Gökçen Öztürk, Arif Dilmeç, Bekir Yücel

Sakaryaspor: Ferhat Kaya (Ercüment), Burak, Hakkı Can, Fikret (Tufan), Yasir, Serdar (Bahadır), Cem (Beykan), Coşkun (Batuhan), Ferhat Yazgan (Talha), (Mahir), Murat (Sezer), Ramazan Civelek (Ramazan Çevik)

Teknik Direktör: Engin Korukır

Gazişehir Gaziantep: Necati Uğur, Sinan, Ahmet, M.Erdem, Murat, Gökhan, Adama, Okan, Yonathan, Özgür Can 

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

Goller: Dk.10 Ramazan Civelek (Sakaryaspor), Dk.28 (Pen.)-88 Özgür Can (Gazişehir Gaziantepspor)

Zeki Toçoğlu da izledi

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses'le birlikte Sakaryaspor'un hazırlık mücadelesine ortak olan Zeki Toçoğlu, ligin ikinci yarısında takımın şampiyon olcağına inandıklarını ve vazgeçmeyeceklerini belirtti. Toçoğlu, Antalya'da kampında olan Sakaryalı işçilerle de bir araya geldi. Başkan Zeki Toçoğlu, "Gazişehir Gaziantep ile olan hazırlık maçını Kulüp Başkanımız İsmail Gürsel ile birlikte izledik. İkinci yarıda şampiyonluğa olan inancımız tam. Her fırsatta ifade ediyoruz; takımımızın hak ettiği yer Süper Lig'dir. Hazırlık kampımızda sporcularımızın moralli olduğunu görüyoruz. İnşallah en iyi şekilde ikinci yarıya hazırlanacaklar. İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz. Bu yılı da şampiyon olarak tamamlayacağız" dedi. 

500'e yakın taraftar vardı

Sakaryaspor'un dün Antalya kampında Gazişehir Gaziantep takımı ile oynadığı hazırlık müsabakasını 500 kadar yeşil-siyahlı taraftar takip etti. Otokar Fabrikası çalışanları da eğitim için gittikleri Antalya'da Sakaryaspor'u yalnız bırakmadı. Türk Metal Sendikası Sakarya Şube Başkanı Olcay Meriç de ilk hazırlık maçında yerini alarak Sakaryaspor'a destek verdi. Otokar çalışanları ile birlikte yaklaşık 500 taraftar maçı izleyerek tezahüratlarıyla yeşil-siyahlı takıma destek verdi.