Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 7’nci hafta karşılaşmaları bugün oynandı. Temsilcimiz Sakaryaspor da ligin 7’nci haftasında bugün deplasmanda Elaziz Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ligde geçen hafta Hatay deplasmanında Payasspor’a kaybeden ve büyük moral bozukluğu yaşayan temsilcimiz, bugün de kaybetti. Elaziz Belediyespor karşısında hiçbir varlık gösteremeyen temsilcimiz, 22'nci dakikada Tufan'ın attığı golle 1-0 geriye düştü. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda 56'ncı dakikada rakip takımda Mertcan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra da sahada varlık gösteremeyen temsilcimiz, Payas deplasmanının adından Elazığ'dan da eli boş dönerek büyük hayal kırıklığı yaşattı.

STAT: Elazığ Atatürk
HAKEMLER: Erkan Özdamar, Anıl Usta, Tolga Özcan
ELAZİZ BELEDİYE: Gökhan Zirekli, Serhat Maden, Emrah Çalışlar, Emrah Yollu, Mehmet Güler (Dk.72 Nihat), Ekrem Sütçü, Tufan Deniz, Mertcan, Hakan Albayrak, Ekrem Aydemir (Dk.90+5 Volkan), Ali Yıldırım (Dk.73 Okan)
SAKARYASPOR: Ozan Öztürk, Canberk Ömer, Fikret Topaloğlu, Zafer Aydoğdu, Aytaç Ak (Dk.70 Talha Mayhoş), Serdar Ümit, Ceyhun Yelkenci (Dk.46 Ferhat Yazgan), Abdulkadir Akyıldız, Murat Hacıoğlu (Dk.64 Hüseyin Altuğ Taş), Enes Ata, Erçağ Evirgen
SARI KARTLAR: Serdar Ümit, Ferhat Yazgan, Erçağ Evirgen (Sakaryaspor), Ali Yıldırım, Tufan (Elaziz Belediye)
KIRMIZI KART: Dk.56 Mertcan (Elaziz Belediye)

GOL: Dk.22 Tufan (Elaziz Belediye)