Sakaryaspor yönetim kurulunun başlattığı özel forma kampanyasına bir katkı da Sakarya Amatör Futbolcular Derneğinden geldi. Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Sakarya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş ve ekibi, Sakaryaspor özel formasını alarak katkı verdi.

Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş, yeşil-siyah forma, arma etrafında tüm kesimlerin buluşması gerektiğinin altını çizerek, "Sakaryaspor şehrin en önemli markası. Bugün; küslük, siyasi renkleri, kavgaları ve hataları bir kenara bırakarak Sakaryaspor etrafında herkesin bir arada olma zamanıdır. Forma destek kampanyası hareketinde biz de bir kıvılcım olduk. Bu kıvılcım ateşe, ateş de köze dönmeli. Bu sezon üst lige çıkmak zorundayız. Şunu unutmamalıyız ki; sadece Sakaryaspor üst lige çıkmayacak. Şehir olarak ya üst lige çıkacağız ya da 2. ligde kalacağız. Nehrin çocukları Süper Lig'i hak ediyor” dedi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç de, “Bugün değerli dostum Sakarya AFD ve Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve yönetici arkadaşlarla bir araya geldik. Spor, şehir ve gelecek üzerine konuştuk. Kendisi iyi bir spor adamı ve aynı zorlukları paylaşıyoruz. Bu bağlamda ikimiz de birbirimizi iyi anlıyoruz. Sakarya AFD olarak kendileri özel formamızdan alarak iyilik hareketindeki yerlerini aldılar. Kendilerine teşekkür ediyor ve Sakarya’mızın Voleybol branşında başarıyla temsil etmelerinden dolayı kutluyorum" diye konuştu.