Sakaryaspor'un başında 11 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyete imza atan Teknik Direktör Suat Kaya ile yollarını ayıran yönetim, Sarıyer'de istediği sonuçları alamayıp takımdan ayrılan Şaban Yıldırım'ı 4 ay sonra yeniden takımın başına getirdi.

SARIYER’DEN AYRILDI!

Sakaryaspor’da Suat Kaya’nın görevine son verilmesinin ardından Teknik Direktör konusunda ilk sırayı Şaban Yıldırım'a alan yönetimin beklediği haber geldi. Sarıyer'in başında yer alan tecrübeli teknik adam Samsunspor mağlubiyetinin ardından Sarıyer'le yollarını ayırma kararı aldı. Şaban Yıldırım dün Sarıyer Kulübü ile sözleşmesini feshetti ve Sakarya'ya geldi. Bir süredir yapılan görüşmelerin neticesinde yönetim Şaban Yıldırım’ın Sarıyer’den ayrılmasını bekliyordu ve dün yaşananların ardından tek sorun da ortadan kalktı.

YENi BiR YILDIRIM DöNEMi

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak. 4 ay aradan sonra yeniden Sakaryaspor'un başına geçecek olan Şaban Yıldırım, altıncı kez yeşil-siyahlı kulüpte görev yapacak. Şaban Yıldırım geçen sezon Cevat Ekşi başkanlığında 27 Ekim'de göreve gelmiş ve play-off finalinde şampiyonluğu kaybetmişti. İbrahim Nalbant yönetiminin kongreyi kazanmasıyla Sakaryaspor'la yollarını ayıran Yıldırım, 6 Kasım'daki kongrede Cumhur Genç'in başkan seçilmesiyle yeniden göreve getirildi.

İMZA TÖRENİ 12'DE

Sakaryaspor'da bir kez daha takımın başına getirilen Teknik Direktör Şaban Yıldırım, kendisini 6'ncı kez yeşil-siyahlı kulübün teknik patronu yapacak olan imzayı bugün saat 12.00'da atacak. İmza töreninin ardından Yıldırım, Sakaryaspor'un başındaki ilk antrenmanına çıkacak.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU
Şaban Yıldırım, Sakaryaspor'da ki 6.döneminde yardımcılıklarını yapacak isimlerde belli oldu. Tecrübeli teknik adamın yardımcıları yeşil siyahlıların eski takım kaptanlarından Mesut Ünal, İbrahim Ölmez ve Vedat Battal yapacak.