18 Mart Pazar günü İl Masa Tenisi Temsilciliği ve AGDAŞ’ın katkılarıyla Özel Şirketler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya; AGDAŞ, As Piliç, Başak Traktör, Başkurt Motor, Çamsan, Daikin, Tavsan, Sedaş, Evdiş Polikliniğini ve Noksel şirketlerinin çalışanlarından oluşan 20 takım 60’ın üzerinde oyuncu katıldı.  Lütfü Yaman Spor Salonunda gün boyu süren turnuvada takımlar çekişmeli müsabakalar gerçekleştirdi. Final maçında AGDAŞ takımını yenen Çamsan turnuvanın şampiyonu oldu.

İl Masa Tenisi Temsilciliğinden yapılan açıklamada Özel Şirketler Masa Tenisi turnuvasının ilimizde masa tenisi sporunun yaygınlaşmasını sağlamak, çalışanları yoğun iş stresinden kurtarmak ve şirketler arasında olan iletişimi artırmak için düzenledikleri belirtildi.

Hem spor hem sosyal sorumluluk

Ayrıca turnuvaya katılan tüm şirketlerin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yenihayat Paralimpik Kulübüne olan desteklerinden dolayı da Kulüp Başkanı Selim Özen tarafından katılan tüm şirketlere günün anısına plaket takdim etti. Masa Tenisi İl Temsilcileri Mesut Kırdar ve İl Antrenörü Semih Yenihayat turnuvanın önümüzdeki zamanlarda düzenli olarak yapılmasının planlandığı, isteyen tüm özel şirketlerin katılabileceklerini belirtti.

Turnuva başlamadan 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü için saygı duruşunda bulunuldu. Tüm şirketler günün anısına fotoğraf çekildi.