Rüstemler Tesisleri'nde basın ile bir araya gelen Sakaryaspor camiasında Başkan İsmail Gürses yine iddialı konuştu. Gürses, "İlk hedefimiz Nisan başında şampiyonluğumuzu ilan etmek. Daha sonra da 54'ncü yılımızda Süper Lig'de olmak. Biz göreve gelirken 7 yıl istedik. 7 yıl sonra Avrupa'da olmak istiyorum. 2 haftadır şehirdeki ve takımdaki hava değişti. Söz verdiğimiz gibi o sene bu sene olacaktır. Bu takım Nisan ayında şampiyonluğunu ilan edecek" dedi. 

BİNGÖL DEPLASMANINA ÖZEL UÇAK
Sakaryaspor taraftarına da bir mesaj veren Başkan Gürses, "4 Aralık'ta Bingöl'de maçımız var. Bu maç için özel bir uçak tuttuk. 150 Sakaryaspor taraftarını da bedelini ödemek şartıyla maça götüreceğiz. Bu ücret içinde uçak bileti ve hava alanına gidiş-geliş transferi de dahil olacak" dedi.

ÖZCAN KIZILTAN GÖREVDE OLACAK
Başkan Gürses, çok tartışılan Sportif Direktör Özcan Kızıltan ile ilgili yaptığı açıklamada ise, "Özcan hoca her daim görev başında kalacak. Sakaryaspor'a faydası olmadığı noktada himse vazgeçilmez değildir" dedi.

ANLATILMAZ YAŞANIR
Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı da toplantıda çeşitli açıklamalarda bulundu. Şanlı, "Orhangazispor maçında kendimi bir an futbolcu gibi hissettim. Daha sonra golde yaşadığım sevinci izleyince kendimi tanıyamadım. Bu duygu anlatılmaz, yaşanır. Hepimiz Sakaryaspor'un bu ligden yükselmesi için mücadele ediyoruz" dedi.

FUTBOLCU OLACAK MI?
Tuncay Şanlı ligin ikinci yarısında Sakaryaspor'da futbolcu olarak oynayıp oynamayacağı konusu ile ilgili de , "Şuanda oynama durumum yok. Ancak ihtiyaç olursa herşeyi yaparım. İhtiyaç duyulursa oynayabilirim" dedi./Medyadetay.com