Sakaryaspor Başkan Adayı İsmail Gürses, ekibinden bazı isimlerle bir basın toplantısı düzenledi. Gürses’in yönetiminde yer alan Halit Evin, Ramazan Sezer, Cihan Yıldıran, Mahmut Mert, Selçuk Başak ve Alparslan Gürses de toplantıda yer aldı. İsmail Gürses tam yönetim kadrosunun kongrede ortaya çıkacağını belirtti.
 
Toplantıda konuşan İsmail Gürses, “‘Nerede kalmıştık?’ diyerek, kaldığımız yerden devam etmek için bu göreve talip olduk. Yarınlarda, yaşanacak çok güzel günler var. Hedefimiz güzel günlerde yaşamak. Maalesef bizim bıraktığımız yerde değiliz. Bu ekip 2. Ligden takımı 1. Lige çıkarmış bir ekip. Geçmişte başarısızlıklarımız da oldu. Eksiklerimiz de hatalarımız da oldu. Ama doğru kararlar da yanlışlardan meydana gelir. Seri bir şekilde Sakaryaspor’u layık olduğu yere taşıyacağız.
 
Kavga-gürültü zamanı değil
Kavga-gürültü yok. Gün kavga, gürültü, rekabet günü değildir. Gün birlik olma günüdür. 153 genel kurul üyesinin teveccühü olur ve göreve bizi layık görürlerse, Pazartesi gününden itibaren kolları sıvayacağız. Ekibim bir bütçe oluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da katkıları mutlaka olacaktır. İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz.
 
3 gün kala ortaya çıkmadık!
Sadece Sakaryaspor sevdası ve Sakaryaspor’un içine düştüğü bu durum bütün ekibimizi öne çıkarmaya mecbur etti. Geçtiğimiz akşam da son noktayı koyduk. Biz 3 gün kala ortaya çıkmadık. Son dakikayı beklemedik. Genel kurul kararı alınır alınmaz işe koyulduk.  Bazı çekinceler vardı ve giderildi. Herkes sezon sonunu getirecek miktarda para ile yola çıkıyor. Ancak bu takımın 22 milyon TL vergi ve SSK borcu var. Bunu kimse düşünmüyor ama biz düşünüyoruz. 7 yıllık programımız var. Gönlümüz Sakaryaspor’un 54’ncü yılında takımı Süper Ligde görmek.
 
Toçoğlu’dan söz istenmez!
İngiltere Premiere Lig’de bir çok takıma danışmanlık yapan uluslararası bir kuruluş ile temas halindeyiz. Kendilerinin desteklerinden yararlanmak istiyoruz. Bu konu ile ilgili açıklamalar önümüzdeki günlerde yapılacak. Yaklaşık 3.6 milyon TL’lik bir bütçe ile geliyoruz. Biz Zeki Başkan’dan söz istemedik. Zeki Toçoğlu’dan söz istenmez. Zeki Toçoğlu dediğini yapar.
 
Geçmişte haksızlığa uğrayanlar oldu
Bu takımda geçmişte haksızlığa uğrayan oyuncular oldu. Bizim kapımız herkese açık. Haksızlığa uğrayan oyuncularla temas halindeyiz. Herkese kapımız açık ama bir tek Berat Çetinkaya bu takımın kapısının içinden giremez. Onun dışında herkesi isteriz. Önceliğimiz sözleşmesi biten oyuncularla görüşmek olacak. Takım iskeleti konusunda hataya düşmemek adına bu konuyu hocamıza bırakacağız. Bu ligleri bilen, geçmişinde başarılı olmuş, tecrübeli bir ismi antrenör olarak getireceğiz. Görüştüğümüz isimler var. Ancak kesinlikle Sakaryaspor U19 Takımından da yararlanmak istiyoruz.
 
Yeni sezonda yeni statta!
Yeni stadın sezona yetişmeyeceği ile ilgili haberleri biz de görüyoruz. Ancak biz yeni sezonda yeni stadımızda oynamak istiyoruz. Bu konu ile ilgili olarak gerekirse Cumhurbaşkanlığı makamına kadar gideriz. Yeni stadımızın tamamlanması için her şeyi yaparız.