Spora ve sporcuya olan desteğini hiç esirgemeyen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, geçtiğimiz ay yapılan Türkiye Karate Şampiyonasında Yıldızlar kategorisinde Akyazı’yı temsil ederek dereceye giren genç sporcuları makamında ağırlamıştı.
Başkan Akcan şimdi de Akyazı’nın gururu haline gelen bu başarılı sporcu gençleri yetiştiren aileleri ile tanışmak ve sporculara moral motivasyon sağlamak amacıyla sporcu gençler ve aileleri ile yemekte bir araya geldi.
Akyazı Yenicami’de düzenlenen yemekte sporcular ve sporcuların anne ve babalarıyla tanışan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Aksakal, öncelikle böyle başarılı bireyler yetiştirdikleri için tüm aile velilerine teşekkür etti. Başkan Akcan tüm sporcuların aileleri ile karşılıklı sohbet ederek hal hatır sordu. Belediye’nin sportif faaliyetleri ve projelerinden de bahseden Başkan Akcan halen yapımı devam eden spor tesisleri hakkında da bilgiler verdi.

Karate antrenörü ve çalıştırıcı Sezai Yolcuoğlu, karatecilere ve tüm sporculara göstermiş olduğu desteklerinden dolayı Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a kupa takdiminde bulunarak teşekkür etti.
Başkan Hasan Akcan, “İlçemiz sporu çok seven sporcuya her zaman değer ve kıymet veren bir yer olmuştur. Bundan sonra da her zaman öyle kalacaktır. İlçemde her zaman sportif başarıların olması, yeni sporcuların yetişmesi adına Akyazı Belediyesi olarak Her zaman sporcularımızın destekçisi olacağız. İlçemizde spora gönül veren herkes için elimizden ne geliyorsa bu zamana kadar yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu güzel sporcu evlatları yetiştiren sporu sevdiren siz değerli aile fertlerine de teşekkür ediyor. Bundan sonraki müsabakalarında kendilerine üstün başarılar diliyorum” dedi.