Akyazı Amatör Spor Kulüpleri lokalinin organize ettiği 3 bant bilardo açılış turnuvasına toplam 55 bilardocu katılırken, turnuvayı Akyazı Belediye Başkan vekili Mehmet Çakmak, Ak Belde A.Ş.  Genel Müdürü Nail Kahveci, belediye meclis üyeleri Kemal Özten, Kemal Kaliç, Akyazı Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü Sait Okur ve vatandaşlar heyecanla takip etti.

Turnuvanın en genç oyuncusu olan Ferhat Özbaş’ın 10 yaşındaki oğlu Seymen Özbaş daha ilk maçında oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekerken, turnuvanın ilk turunu rahatlıkla geçti. Sonraki turda Ekrem Mayhoş’la karşılaşan Seymen Özbaş, dişli rakibi karşısında bir süre kafa kafaya maçı götürmesine rağmen son çeyrekte rakibine yenilmekten kurtulamadı.

Turnuvada 1. ve 2.’ye çeyrek altın, kupa ve madalya, 3. ve 4.’lere ise kupa ve madalya verildi.

Finale kalan 4’lü ve Ödülleri şu şekilde sıralandı;

1.olan Ferhat Özbaş’a Kupa, Madalya ve çeyrek altın ödülünü Mehmet Çakmak, 2. olan Mehmet Yöndem’e Kupa, Madalya ve çeyrek altın ödülünü Ak Belde A.Ş Müdürü Nail Kahveci, 3. olan  Ekrem Mayhoş’a  kupa ve madalyasını Kemal Kaliç, 4. olan Ünal Erkorkmaz’a  kupa ve madalyasını Alaattin Aydoğdu verdi.