Adapazarı Belediyesi 12. Minikler Futbol Turnuvası açılışı öncesinde muhtarla toplantı yapıldı. Adapazarı Belediyesi sınırlarında bulunan mahallelerinin katılacağı turnuva her hafta Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. 12. Minikler Futbol Turnuvası’nın Adapazarı’na hayırlı olmasını dileyen Kültür ve Sosyal İşler Müdür Özkan Gümülcineli, “Bu turnuva sayesinde çocuklarımız, inşallah yarınlarda ülke sporuna çok daha güzel şekilde hizmet verecekler. Adapazarı Belediyesi olarak çocuklarımızı spora teşvik etmeye, desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Başvurular 13 Kasım’da son

Turnuvaya katılacak tüm mahalle oyuncularına forma ve ayakkabılarının Adapazarı Belediyesi tarafından verileceğini ifade eden Gümülcineli, turnuvaya katılmak isteyen mahallerin başvurularını 13 Kasım Cuma gününe kadar yapabilecekleri söyledi.

Futbol şehri Sakarya

Trabzonspor’da futbol oynayan Salih Dursun’un da bu turnuvada yetiştiğini belirten Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, “Adapazarı Belediyesi’nin çocuk ve gençlerin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamak, zararlı alışkanlık edinmelerinin önüne geçmek ve sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırmak amacıyla düzenlediği bu futbol turnuvası için öncelikle emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu turnuva sayesinde, bir futbolcu şehri olan Sakarya’dan ülkemize daha birçok hizmet edecek sporcu yetişecek” dedi.