Çok sayıda partilinin katıldığı aday tanıtım törenindeki konuşmasında Sakarya'ya AK Parti iktidarında yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Erdoğan, gönül belediyeciliği ile Sakarya'yı iyiye taşımak için çalışılması gerektiğine dikkat çekti.
Erdoğan, "Türkiye'de siyasetin boş lafla değil,icraatla, yatırımla yapılacağını gösterdik. İktidarlarımız döneminde 16 yılda Sakarya'ya toplam 24 katrilyonluk yatırım yaptık" dedi.
"Marifet iltifata tabidir" diyen Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme yaparak, "Bay Kemal'in böyle derdi yok. SSK Genel Müdürüyken yaptıkları ortada. CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum, gelin bu oyunu bozun. Cumhuriyet ittifakının karşısında, bir millet, bir zillet ittifakı var. Bunlara gereken dersi 31 Mart'ta vermemiz lazım" diye konuştu.
Erdoğan, Sakarya'nın bundan önceki 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart tarihinde de gönül belediyeciliğine destek vereceğine inandığını söyledi.


CHP'lilerin yapılan her yatırımın önünü kesmeye çalıştığını belirten Erdoğan, Tank Palet Fabrikasının durumunu bir kez daha anlatarak, satışın, özelleştirmenin söz konusu olmadığını dile getirdi. 
Tank Palet fabrikasını 25 yıllığına BMC'ye kiraladıklarını söyleyerek, "BMC buraya 50 milyon dolarlık yatırım yaparak, fabrikayı daha modern bir hale getirecek. Çalışanlar çıkarılmayacak, özlük haklarında herhangi bir düşme olmayacak. Tank Palet'ten Karasu'daki BMC'ye gitmek isteyenler de oraya gidebilir. Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil üzümü yemek" diye konuştu.