Balkan Göçmenleri Derneğini ziyaret eden Zafer Kazan hem dernek yöneticilerini dinledi hem de projelerini anlattı.

Öncelikle, ekonomik sıkıntılar içinde göreve gelmesi durumunda asla savurganlık yapmayacaklarını anlatan Zafer Kazan, belediyenin kimsenin zengin olma aracı olmadığını söyledi.

Kazan, “Tüm imkânlarımızı sadece halka hizmet için harcayacağız. Savurganlık yapmayacak, şatafattan uzak duracağız. Tüm projelerimizde, esas aldığımız ilkelerimizle adil, hakkaniyetli, şeffaf bir yönetim anlayışı göstereceğiz. Belediye kimsenin zengin olma aracı değil. Halktan aldığımızın son kuruşuna kadar yine halkımıza hizmet etmek için kullanacağız” dedi.

“Herkesin umudu olacağız”

Serdivan’da bulunan tüm dernekleri ve sivil toplum örgütlerini “Dernekler Yerleşkesi” çatısı altında bir araya getireceklerini anlatan Kazan, “Bir yerleşke planlıyoruz. İçinde sekretaryası, konferans salonu, sosyal tesisi ve 24 saat güvenlik görevlisi bulunan bir yerleşke olacak. Toplantılarınızı yapabileceğiniz, özel günlerinizde bir araya geleceğiniz bir alan. Bu vesile ile ilçemizde birlik beraberlik duygusunu da perçinleyeceğiz. Serdivan farklı kültürlerin bir arada yaşadığı küçük bir Türkiye örneği. Göstereceğimiz örnek yönetim ile herkesin umudu olacağız” şeklinde konuştu.

“Sadece Serdivan’a değil tüm ilçelerimize faydamız olacak”

Kazan, “Senelerdir aynı anlayışın yönettiği Serdivan’da halkımız artık bir alternatif arıyor. Bunu gezdiğim her yerde, konuştuğumuz her kesimde çok net görüyorum. Ben de diyorum ki işte o alternatif biziz. Bu örneği Serdivanımızda bir kez gösterirsek bakın o zaman Sakarya’da da neler değişiyor? ‘Nasıl olsa bize oy veriyorlar’ diye düşünenler, göstereceğimiz örnek belediye yönetimi ile birlikte kendilerine nasıl çekidüzen veriyorlar göreceksiniz. Serdivan’da uygulayacağımız bu örnek belediye yönetimi ile sadece Serdivanımıza değil, ilimizdeki tüm ilçelerimize faydamız olacak. Rekabet ortamını tekrar sağlayacağız ve bu rekabetten yine halkımız yarar görecek. Yeter ki bana bu desteği verin” şeklinde konuşan Zafer Kazan destek istedi.