Medyadetay.com Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Gümüşel ve Serkan Okumuş’la bir araya gelen Baro eski başkanı ve CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Zafer Kazan, Serdivan için projelerini anlattı.

Serdivan ilçesiyle ilgili büyük planları bulunduğunu ve bunları hayata geçirebilmek için Serdivanlıların oylarına talip olduğunu söyleyen Zafer Kazan, “31 Mart’ta büyük bir değişim olmasını istiyoruz. Serdivanlılardan ödünç oy istiyorum. Bir kereliğine de olsa Zafer Kazan’a oy vermelerini istiyorum. Görecekler ki her şey beklentilerinden daha iyi olacak” dedi.

Serdivan ilçesinin en büyük probleminin ulaşım olduğunu söyleyen Kazan, “İlçede bugüne kadar ulaşım planı hazırlanmamış. İnsanlar saatlerce otobüs beklemekten yakınıyor. Düzenli bir ulaşım yok. Benim en büyük hayalim Serdivanlı raylı sistemle tanıştırmak. Bunun için de elimden geleni yapacağım. Bunun yanında ilçede engelliler için herhangi bir çalışma bulunmuyor. Serdivanlı engelli vatandaşlarımız evlerine hapsolmuş durumda. Göreve gelirsem onlar için de güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

İlçe için daha birçok projesi olduğunu ve bunları zamanla açıklayacağını da dile getiren Zafer Kazan, “Serdivan Belediye başkanı olmam halinde yapacağım çalışmalar diğer ilçelere de örnek olacaktır. Belediye başkanları için, projelerimle itici bir güç olacağıma inanıyorum” diye konuştu.