Seçimlere kısa bir zaman kaldığını anlatan Kazan, “Serdivan’da yaşayan insanlarımızın imdadına yetişmek 38 günümüz kaldı. Gidişattan şikayetçi ve çare arayan herkese anlatın, esnafın işçinin annelerin babaların çocukların çiftçinin hayvancının imdadına yetişmek için tam 38 gün kaldı. Adalete hakkaniyete 38 gün kaldı, esnafın, iş bulamayan gençlerimizin topraklarını ekemeyen çiftçinin hayvanlarını satmak zorunda kalan köylümüzün elinden tutmak için 38 günümüz kaldı. Bu süre boyunca kimse oturmasın, sokak sokak ev ev gezip seferberlik halinde Mart’ın sonundaki baharı anlatsın. Hep birlikte derdi olan insanlarımızın dermanı olacağız. Bu bir seferberlik görevidir artık” diyerek gelecek için çare arayan herkesi destek vermeye davet etti.

“Hortumları keseceğiz”

“Tüm bütçemizi halkımız için kullanacağız. Bizim dönemimizde kimseye ayrımcılık yapılmayacak. Belediye kapısını zenginleşme amacı olarak kullananların hortumlarını keseceğiz. Bütçemizi son kuruşuna kadar vatandaşlarımız için kullanacağız“ şeklinde konuşmasına devam eden Zafer Kazan şu ifadelere yer verdi.

“Mutfaktaki yangını üreterek söndüreceğiz”

“Ekonomik olarak çok ciddi sıkıntı içinde olduğumuz şu dönemde Belediyeler halkın sığınma yerleri olmalıdır. Bizde bu anlayış ile bütçemizin tamamını halkımızı ekonomik anlamda rahatlatmak için kullanacağız.  Örneğin asgari ücretle çalışan kadınlarımız için çocuklarını güvenle bırakabilecekleri kreşler açacağız. Tarımı, üretimi destekleyeceğiz.  Hayvancılığı ayağa kaldıracağız. Çiftçimiz sebzesini meyvesini üretici pazarımızda değerinde satacak. Kooperatifler kuracağız ve onlar aracılığı ile sütünüzü biz alacağız. Çünkü biz biliyoruz ki asıl yangın mutfakta ve bu yangını ancak ve ancak üreterek söndürebiliriz.”

“Ücretsiz internet”

Serdivan’da yaşayan insanların kendilerini şanslı hissedeceğini her fırsatta dile getiren Başkan Adayı Av. Zafer Kazan, Serdivanlılara bir taahhüt de daha bulunarak, “Serdivan’da yaşayan insanlarımıza ücretsiz internet imkânı sunacağız. Öğrencilerimizin bile ödevlerini yaparken ihtiyaç duyduğu bu hizmeti kuracağımız teknolojik alt yapı sayesinde ücretsiz olarak sunacağız. İletişim çağındayız ve biz de bu çağın gereğini Serdivan’da yaşayan öğrenci, esnaf, işçi kadın erkek herkese ulaştıracağız. Gelecek elimizde ve herkesi bu geleceğe davet ediyorum” dedi.