Hendek’te esnaf ziyareti yapan Ali İnci, muhtarlardan destek istedi. Fabrikaları da ziyaret eden Ali İnci, Rasimpaşa Kültür Merkezi’nde eski ve yeni partililerle bir araya geldi. İnci’ye, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve partililer de eşlik etti.



"Bu seçim aldatanlarla aldatmayanlar arasında geçecek”

3 Kasım 2002'de başlatılan "Yeni Türkiye” inşasını sürdürdüklerini, 2023 hedefleri tamamlandığı zaman "Yeni Türkiye” inşasının tamamlanacağını açıklayan İnci, “Bunu inşallah başaracağız. Birileri bunu başarmamızı istemiyor. Biz iktidara geldik, hastaneler, duble yollar, hızlı trenler, okullar, konutlar yaptık. Bunun dışında 2013 yılında IMF'ye olan 23,5 milyar dolarlık borcumuzu kapattık. 58 yıl aradan sonra Türkiye IMF'ye borcunu sıfırladı. Bunun ardından 15 gün sonra Türkiye'yi yıkmaya, yakmaya başladılar. Gezi olayları Türkiye'nin durdurulması operasyonuydu, başaramadılar. 17-25 Aralık operasyonu Türkiye'nin Mısırlaştırılması operasyonuydu. Türkiye'de askeri darbe yapamadıkları için sokakları harekete geçirerek Türkiye'de hükümeti yıkmak istediler ama başaramadılar. Biz yeterli iradeye sahibiz. Kararlılık ve azmimiz var. Güçlü Türkiye'yi inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

“4 yıl kaybedilmesin”

Yeni Türkiye'ye yeni bir anayasa yakışacağını ifade eden Ali İnci, "Bizim derdimiz yeni Türkiye'ye yakışacak yeni bir anayasayı yapabilecek sayıda milletvekili ile bu seçimi tamamlamak. Biz Türkiye'nin 4 yılının heba olmasını istemiyoruz. Yeni Türkiye'ye yeni anayasa yakışır" dedi.

Türkiye'nin önündeki 4 yılın heba olmaması gerektiğini, paralel yapı ve baronların ise bunu engellemek için çaba harcadıklarını kaydeden İnci, "Biz bu 4 yılın kaybedilmesini istemiyoruz. Önümüzdeki 4 yılda Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için yeni bir anayasa yapma ihtiyacı çok açık ortada. Biz milletimizden yeni anayasa yapabilecek ölçüde bir destek istiyoruz. Birileri de bunu bildiği için kapı kapı dolaşıp sağın oylarını bölmeye çalışıyor” diye konuştu.