Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hasret Yavuz’u makamında ağırladı. Ziyarette AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Buluşmada referandum çalışmaları masaya yatırıldı.
 
“Gurur verici”
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hasret Yavuz, “Referandum çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Trakya bölgesinde yürütülen seçim çalışmalarına katılıyorum. Bugün de sizi ziyaret edelim istedik. Kadın kollarımıza olan desteğinizi takdirle karşılıyorum. Sakarya’da 17 belediyenin de AK Partili olması gurur verici. Sakarya’da referandum çalışmalarının çok iyi bir şekilde sürdürüldüğünü gördük” diye konuştu. Yavuz, kadın kollarına gösterdikleri desteklerden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


 
“Hedefimiz ülke ortalamasına katkı sağlamak”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Dün sabah bin 300 Kadın Kolları üyemizle Sapanca’daydık. Kadın kollarımızla ciddiyetle çalışıyoruz. Sahada heyecan ve coşku hakim. Sizleri de sık sık Sakarya’ya bekleriz. Uzlaşmacı bir dille referandum süreci yürütüyoruz. Biz Sakarya’da çok fazla bir sorun olacağını düşünmüyoruz. Hedefimiz Türkiye ortalamasına daha çok katkı verebilmek” diye konuştu.
 
“Ön saflarda kadınlar var”
Referandum süreci içerisinde sahada önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, “Programlarda Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Muhtarlarımızla da görüşmeler gerçekleştireceğiz. Seçimlerde son bir aylık süreçte yapılacak çalışmalar çok önemli. Bizlerde ciddi bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatımızın en önemli neferleri olan kadınlarımız da bu süreçte yine en ön saflarda yer alıyorlar” ifadelerini kullandı.